Home България Полицай се храни с бой от неочакван източник

Полицай се храни с бой от неочакван източник

by admin
Полицай се храни с бой от неочакван източник

Досъдебно разследване за случай на хулиганство се провежда в полицейското управление в Горна Оряховица, според информация от наш кореспондент. Според наличните данни, инцидентът е станал вчера вечерта около 20:00 часа пред местен бар.

Според свидетелите, двама мъже започнали кавга след кратка думичка. Конфликтът е набрал обороти и се превърнал в физическо нападение. Единият от участниците извадил предмет, приличащ на остър предмет, и заплашил другия с него. На мястото на инцидента пристигнали полицейски служители и успели да разделят двамата мъже.

Пострадалият е получил леки травми по лицето и ръцете си, но не е бил необходимо да бъде отведен в болница. Полицията е задържала заподозрения за извършителството лице и го е допроводила до полицейската станция за производство на необходимите процесуални действия.

В момента полицията разследва случая и събира допълнителни свидетелства и доказателства. Очаква се, че ще бъдат извършени необходимите процесуални действия, включително изявления от свидетели и заподозрения.

Хулиганството е сериозно престъпление, което може да има неблагоприятни последици за обществото. Това включва физическо насилие, заплахи или унищожаване на имущество. Законодателството предвижда строги наказания за хулиганите, включително глоби и лишаване от свобода.

Полицията призовава всички граждани да бъдат внимателни и да сигнализират при подозрителни или насилствени действия. Само с активната подкрепа на обществото можем да преборим това явление и да осигурим безопасна среда за всички граждани.

В случай че сте свидетел на хулиганство или имате информация, която може да помогне за разследването на такива случаи, моля, свържете се с местната полиция или използвайте анонимния телефонен номер за сигнали – 112.

Хулиганството не трябва да бъде толерирано в нашето общество. Нека работим заедно, за да гарантираме спокойствие и безопасност за всички граждани.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign