Home България Повишаване на заплатите на служителите в забавачките с новия бюджет

Повишаване на заплатите на служителите в забавачките с новия бюджет

by admin
Повишаване на заплатите на служителите в забавачките с новия бюджет

В новия бюджет за 2023 година се планира значително повишение на заплатите на персонала в детските градини и яслите. Целта е да се подобри финансовото положение на тези заведения и да се осигури по-добро качество на образованието и грижата за децата.

Според предложението, заплатите на педагогическия и административния персонал ще бъдат значително увеличени. Това ще помогне за привличането и задържането на квалифицирани специалисти в тези заведения, които играят ключова роля в развитието и образованието на малките деца.

Предвиденото увеличение на заплатите е резултат от признаването на важността и отговорността, които носи работата в детските градини и яслите. Така се стремим да стимулираме професионализма и мотивацията на персонала, както и да подобрим условията за тяхната работа.

Освен повишаването на заплатите, новият бюджет предвижда и допълнителни средства за подобряване на инфраструктурата и оборудването в детските градини и яслите. Това включва модернизация на помещенията, закупуване на необходимата техника и материали за обучение.

Целта е да се осигури комфортна и безопасна среда за развитие на децата, като се предоставят съвременни условия за игра, обучение и отглеждане. Това ще им позволи да развиват своите умения и потенциал по най-добрия начин.

Повишаването на заплатите в детските градини и яслите е важна стъпка към подобряване на системата за образование и грижа за малките деца. Така се стремим да привлечем компетентни специалисти, които ще работят активно за развитието им и ще гарантират качествено образование и грижа.

Надяваме се, чрез тези мерки да постигнем значително подобрение в работата на детските градини и яслите, като същевременно осигурим по-добро бъдеще за нашите деца. Те заслужават най-доброто образование и грижа, които можем да им предоставим.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign