Home България Плевнелиев обвинява Радев, че е част от дълбоката държава и около него са само агенти на ДС

Плевнелиев обвинява Радев, че е част от дълбоката държава и около него са само агенти на ДС

by admin
Плевнелиев обвинява Радев, че е част от дълбоката държава и около него са само агенти на ДС

Президентът Румен Радев е обект на критика от страна на някои политици, които твърдят, че той е част от дълбоката държава. Според тях, около Радев има само агенти на бившата Държавна сигурност. Те смятат, че стратегическият му съвет е напълно контролиран от тези агенти.

Въпреки това, Радев отрича тези обвинения и твърди, че е избран легитимно от народа. Той заявява, че работи за благото на България и че не е свързан с никакви скрити интереси.

Тази критика възниква в контекста на напрежението в политическата среда на страната. Мнозина смятат, че Радев е прекалено критичен към правителството и че това може да доведе до политическа криза.

Въпреки това, има и хора, които подкрепят Радев и го виждат като глас на опозицията. Те смятат, че той прави важна работа, като изразява мнението на голяма част от населението.

Все още е неизвестно какво ще се случи в бъдеще, но е ясно, че политическата ситуация в България е много напрегната. Всички страни трябва да работят заедно, за да намерят решения на проблемите и да постигнат стабилност в страната.

Source: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign