Home България Открити са четири кила кокаин от полицаи в Шумен, скрити в автомобил с регистрация от София.

Открити са четири кила кокаин от полицаи в Шумен, скрити в автомобил с регистрация от София.

by admin
Открити са четири кила кокаин от полицаи в Шумен, скрити в автомобил с регистрация от София.

Шуменските полицаи успяха да открият четири килограма кокаин, които бяха скрити в едно превозно средство с регистрация от София, по време на специална операция.

Автомобилът беше спрян за проверка в рамките на полицейска акция, която имаше за цел разкриването на незаконни дейности свързани с трафика на наркотици. Полицейските служители извършиха подробен преглед на превозното средство и успяха да забележат необичайни аномалии в неговата конструкция.

След задълбочена проверка, полицейските служители откриха скрит компартимент в автомобила, който беше специално оборудван за транспортиране на незаконни вещества. В този компартимент бяха намерени четирите килограма кокаин.

Полицията задържа шофьора на автомобила, 35-годишен мъж от София, и го предаде на компетентните органи за допит и разследване. Той ще бъде обвинен в незаконно притежаване и трафик на наркотици.

Според официалните изявления на полицията, това е значителна победа в борбата срещу наркотрафика. Операцията е резултат от дългогодишни разследвания и сътрудничество между различни полицейски служби.

Полицията продължава да работи активно по разкриването и преследването на лицата, замесени в незаконната търговия с наркотици. Тя призовава гражданите да бъдат внимателни и да подават информация за подозрителни дейности или лица, които може да имат връзка с трафика на наркотици.

Борбата с незаконната търговия с наркотици остава приоритет за полицията, която ще продължава да предприема специални операции и акции за разкриване и преследване на престъпниците.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign