Home България Обрат! Какво става със замъка на Къро?

Обрат! Какво става със замъка на Къро?

by admin
Обрат! Какво става със замъка на Къро?

Палатата на Къро, която е била домът на известния мафиотски бос Красимир Каменов, известен с прозвището “Къро”, вече е поставена на продажба. Роднините на убитата моделка Гергана Кочанова, която имаше връзка с Къро, са решили да продадат имота в Южна Африка.

Информацията за тази продажба беше разкрита от българите, живеещи в ЮАР и потвърдена от източници. Палатата, която е била свидетел на много показни разстрелвания и други престъпления, ще смени собственика си.

Не е ясно каква ще бъде цената на имота и каква ще бъде неговата следваща дестинация. Все пак, тази новина предизвика голям интерес сред хората, които следят развитията около личността на Къро и неговите дейности.

След продажбата на палатата можем да очакваме новини за това как ще бъде използван имотът и дали ще бъде преустроен или запазен в сегашния си вид. Всички очаквания и предположения обаче трябва да бъдат потвърдени от официални източници.

Това е важна стъпка в развитието на случая с Къро и неговата палата. Ще следим внимателно новите информации, които ще се появят, за да можем да предоставим актуална информация на нашите читатели.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign