Home България Няма непосредствена заплаха за България, казва Денков след извънредната среща със службите

Няма непосредствена заплаха за България, казва Денков след извънредната среща със службите

by admin
Няма непосредствена заплаха за България, казва Денков след извънредната среща със службите

Според последните новини, през последните 24 часа има движение на войски от армията на Пригожин, които се отправят на север към Москва. Очаква се те да достигнат до подстъпите на града в близките часове. В светлината на тази информация, премиерът акад. Николай Денков проведе съвещание с разузнавателните служби, за да получи допълнителна информация, която не е достъпна за обществеността.

След извънредно заседание в Министерския съвет, акад. Николай Денков заяви, че няма непосредствена опасност за България. Това беше обявено след срещата му с разузнавателните служби и получаването на актуални данни относно движението на войските към Москва.

Важно е да подчертаем, че информацията е предоставена от официални източници и не трябва да предизвиква паника или безпокойство. В момента правителството следи внимателно развитието на събитията и е готово да предприеме необходимите мерки за сигурността на страната.

Тази новина е от голям интерес и ще продължим да следим внимателно развитието на събитията. Ние ще ви информираме своевременно за всякакви новости или промени, които могат да повлияят на България и нейната безопасност.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign