Home България Ново измамничество: Клиентите на Виваком получиха съобщения за двойно начисляване на сметки

Ново измамничество: Клиентите на Виваком получиха съобщения за двойно начисляване на сметки

by admin
Ново измамничество: Клиентите на Виваком получиха съобщения за двойно начисляване на сметки

Съобщения за начисляване на двойни сметки са били изпратени до клиентите на един от водещите телекомуникационни оператори чрез техните електронни пощи. Това предизвика голямо недоволство и неудовлетворение сред потребителите.

Според получената информация, клиентите бяха уведомени за начисляването на двойни сметки в последната им фактура. Тази грешка в системата на оператора доведе до значително увеличение на разходите за много потребители.

Много от засегнатите клиенти изразиха своята ясна негодувание и несъгласие с такава практика. Те поставиха под въпрос надеждността и професионализма на телекомуникационния оператор.

В резултат на това инцидентът, операторът обяви, че ще проведе задълбочено разследване, за да установи причината за грешката и да предприеме необходимите мерки, за да предотврати повторение на подобни случки в бъдеще.

Очаква се компанията да предостави компенсации на засегнатите клиенти, за да възстанови доверието им. Това обаче не успокоява напълно потребителите, които изискват по-голяма прозрачност и отговорност от страна на оператора.

Този инцидент подчертава важността на надеждната и безпроблемна услуга за клиентите. Телекомуникационните оператори трябва да гарантират, че техните системи са безупречни и че клиентите получават точни и коректни фактури.

В бъдеще се надяваме подобни случки да бъдат избегнати, а операторите да работят усърдно за подобряване на качеството на своите услуги и задоволяването на нуждите на клиентите.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign