Home България Нови зам.-министри присъстваха в Три министерства

Нови зам.-министри присъстваха в Три министерства

by admin
Нови зам.-министри присъстваха в Три министерства

Три министерства са придобили нови заместници-министри. Наталия Митева е назначена за заместник-министър на образованието и науката, Георги Христов за заместник-министър на икономиката и Елена Тодорова за заместник-министър на труда и социалната политика.

Наталия Митева, която преди това беше директор на Дирекция “Образование” в Министерството на образованието и науката, ще бъде отговорна за развитието и управлението на образователните институции в страната. Тя има богат опит в сферата на образованието и е активен участник в международни проекти за модернизацията на българското образование.

Георги Христов, който преди тази назначаване работеше като главен секретар в Министерството на икономиката, ще се занимава с разработването и изпълнението на политиките за стимулиране на икономическия растеж и привличането на инвестиции в България. Той е известен със своя професионализъм и експертиза в областта на икономиката.

Елена Тодорова, която преди това беше заместник-министър на труда и социалната политика, ще продължи да работи в същата сфера. Тя ще бъде отговорна за разработването и изпълнението на политиките за подобряване на условията на труд и социалната закрила в страната. Елена Тодорова е изключително ангажирана с проблемите на работниците и има доказан опит в областта на социалното благосъстояние.

Назначаването на новите заместници-министри е част от усилията на правителството да подобри работата и ефективността на министерствата. Очаква се те да допринесат за постигането на по-добри резултати в съответните области и да помогнат за развитието и напредъка на страната.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign