Home България Нетаняху шокира с изявление: “Никога няма да подкрепя временно споразумение между Вашингтон и Техеран за иранската ядрена програма”

Нетаняху шокира с изявление: “Никога няма да подкрепя временно споразумение между Вашингтон и Техеран за иранската ядрена програма”

by admin
Нетаняху шокира с изявление: "Никога няма да подкрепя временно споразумение между Вашингтон и Техеран за иранската ядрена програма"

Бенямин Нетаняху, израелският премиер, изрази своето противопоставяне на идеята за временно споразумение между Вашингтон и Техеран. Това заявление бе направено след като се проведе среща между американския президент Джо Байдън и израелския лидер.

Нетаняху подчерта необходимостта от по-строги мерки в споразумението с Иран, които да гарантират, че той няма да развие ядрено оръжие. Той предупреди за опасностите от даване на възможност на Иран да продължи своята ядрена програма.

Израелският премиер изрази загрижеността си относно потенциалната заплаха за безопасността на региона. Той подчерта необходимостта от по-силна позиция на страните от Запада в преговорите с Иран.

Нетаняху призова САЩ да не правят компромиси по важни въпроси като ядреният програма на Иран. Той подчерта значението на строгия контрол и наблюдение върху дейността на Иран, за да се гарантира спазването на споразумението.

Израелският лидер изрази и надеждата си, че САЩ ще продължат да подкрепят Израел и ще работят за запазването на мира и стабилността в региона. Той подчерта значението на солидарността и сътрудничеството между двата союзника.

Нетаняху призова за по-голяма яснота и прозрачност в преговорите с Иран. Той подчерта необходимостта от ясни гаранции, които да осигурят, че Иран няма да развие ядрено оръжие.

Израелският премиер заяви, че страната му ще продължи да предприема всички необходими мерки за защита на своята безопасност. Той подчерта ангажимента на Израел към своята безопасност и способността му да се самозащитава.

В заключение, Бенямин Нетаняху изрази своято опозиция към временното споразумение между Вашингтон и Техеран. Той подчерта необходимостта от по-строги мерки и по-голяма яснота в преговорите с Иран, за да се гарантира безопасността на региона и спазването на споразумението. Израелският лидер призова за подкрепата на САЩ и продължаването на солидарността между двата союзника.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign