Home България “Неочакван ход от ГЕРБ: Тази жена ще вземе Европа с буря!”

“Неочакван ход от ГЕРБ: Тази жена ще вземе Европа с буря!”

by admin
"Неочакван ход от ГЕРБ: Тази жена ще вземе Европа с буря!"

Илиана Иванова, член на Европейската сметна палата, ще бъде предложена като кандидат за еврокомисар от ГЕРБ. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на парламента. “Тя е много познато лице в Брюксел. Днес взехме решение за нея. Тя е изключително компетентна, ще се убедите в това. Имаме още няколко достойни кандидати, но смятаме, че Илиана Иванова е най-подходящият избор”, заяви Борисов.

Илиана Иванова има богат опит и знания в областта на финансите и сметното дело. Тя работи в Европейската сметна палата от много години и е призната като авторитетен експерт в своята област. Нейният професионализъм и ангажимент към работата й я правят подходящ избор за ролята на еврокомисар.

ГЕРБ счита, че Илиана Иванова ще може да допринесе за развитието на Европейския съюз и за укрепването на взаимоотношенията между България и ЕС. Тя има отлични комуникационни умения и е способна да представлява интересите на страната ни в Брюксел.

Номинирането на Илиана Иванова за еврокомисар от ГЕРБ е резултат от внимателен избор и оценка на нейните качества и способности. Партията е убедена, че тя ще бъде успешна в своята нова роля и ще работи усърдно за благото на ЕС и България.

Илиана Иванова също така има подкрепата на международната общност. Колегите й от Европейската сметна палата я описват като изключително компетентен професионалист, който винаги изпълнява задачите си с голяма отговорност и прецизност.

Предложението за Илиана Иванова като кандидат за еврокомисар от ГЕРБ е важна стъпка за България. Това демонстрира нашата способност да изпращаме квалифицирани и компетентни представители в институциите на ЕС. Надяваме се, че Илиана Иванова ще бъде одобрена от Европейския парламент и ще започне своята работа като еврокомисар.

ГЕРБ е уверен, че Илиана Иванова ще бъде успешен представител на България в ЕС и ще работи за постигането на общите ни цели и интереси. Тя има необходимите знания, опит и мотивация да се справи с предизвикателствата, които предстоят в бъдещето.

Номинирането на Илиана Иванова за еврокомисар е доказателство за доверието, което ГЕРБ полага в нея и за признанието на нейната професионална кариера. Това е голяма чест и отговорност, която тя приема с готовност и ангажимент.

Илиана Иванова е подготвена да поеме новите си отговорности и да работи усърдно за интересите на България и ЕС. Нейната номинация е важна стъпка към по-силна и успешна позиция на страната ни в Европейския съюз. Очакваме с нетърпение да видим как тя ще допринесе за развитието и напредъка на ЕС.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign