Home България Невероятно! 86-годишен мъж прекарал две нощи в гората край Ардино и оцелял!

Невероятно! 86-годишен мъж прекарал две нощи в гората край Ардино и оцелял!

by admin
Невероятно! 86-годишен мъж прекарал две нощи в гората край Ардино и оцелял!

Снимка Булфото, архив

В гористата местност край село Ябълковец, униформени от Ардино са открили 86-годишен мъж, който е напуснал дома си и е изчезнал. Спасителите бяха известени за случая и незабавно започнаха търсенето на изчезналия.

Според информацията, получена от роднините на мъжа, той е последно бил видян преди два дни. Семейството беше обезпокоено от неговото изчезване и веднага сигнализира на полицията. Оттогава започна интензивното търсене на местния жител.

Спасителите от Ардино претърсиха горската местност в околността на селото Ябълковец. Те използваха специализирани техники и оборудване за намиране на изгубени хора. Вследствие на усилията им, след няколко часа успяха да открият 86-годишния мъж в добро здраве.

Спасителите незабавно му осигуриха медицинска помощ и го превозваха до ближайшата болница за преглед. Според лекарите, състоянието на мъжа е стабилно и не се налага задължително хоспитализиране.

Причините за изчезването на 86-годишния мъж все още не са ясни. Полицията започна разследване, за да установи както обстоятелствата около изчезването, така и причините зад него. Роднините на мъжа се надяват, че разследването ще доведе до отговор и ще им помогне да разберат как той е оцелял в гористата местност.

Този случай подчертава важността на спасителните екипи и техните способности да намерят изгубени хора в труднодостъпни райони. Благодарение на бързото реагиране и професионализма им, животът на 86-годишния мъж беше спасен.

Всички граждани трябва да бъдат внимателни и да сигнализират незабавно, ако забележат изчезване на близък или познат. Бързата реакция и сътрудничеството с местните спасителни екипи може да спаси живота на хора в опасност.

Спасителните служби продължават да работят усилено за безопасността на обществото и призовават всички граждани да бъдат информирани за процедурите и контактите, които могат да помогнат в случай на изчезване или авария.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign