Home България Невероятно! Шофьор блъсна тротинетка с две деца на кръстовище в Харманли

Невероятно! Шофьор блъсна тротинетка с две деца на кръстовище в Харманли

by admin
Невероятно! Шофьор блъсна тротинетка с две деца на кръстовище в Харманли

Кола се е ударила с тротинетка на кръстовище в Харманли, според информацията от БНР.

Инцидентът се е случил вчера в 16:10 часа на кръстовището между улиците “Сакар планина” и “Христо Ботев”. Причините за инцидента все още не са ясни.

Според свидетели на мястото на инцидента, колата е блъснала тротинетката, като резултат от което тротинетката е била сериозно повредена. Водачът на тротинетката е получил наранявания и е бил транспортиран в болница за медицинска помощ.

На мястото на инцидента пристигнаха полицейски служители и лекарска помощ. Полицията започна разследване за случая и извърши необходимите процедури за установяване на обстоятелствата около инцидента.

Трафикът по кръстовището беше затруднен за известно време поради присъствие на полицията и спешният автомобил. Полицейските служители осигуриха безопасността на мястото на инцидента и регулираха движението на превозните средства.

Водачът на колата е бил задържан за допит в полицейския участък. Полицията ще извърши необходимите проучвания и тествания, за да се установят всички факти около инцидента.

Това не е първият случай на инциденти, свързани с тротинетки, в Харманли. В последно време се наблюдава увеличение на броят на тротинетките по улиците на града, което води до повече потенциални опасности за пешеходците и другите участници в движението.

Местната общност изразява загриженост относно безопасността по пътищата и призовава за по-строг контрол и регулация на използването на тротинетки. Очаква се органите да предприемат мерки за подобряване на безопасността и предотвратяване на подобни инциденти в бъдеще.

Всички участници в движението трябва да бъдат внимателни и отговорни, когато използват пътищата. Спазването на правилата и добрите практики е от съществено значение за предотвратяване на инциденти и запазване на безопасността на всички.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign