Home България Невероятно слънчево време ще ви очаква утре!

Невероятно слънчево време ще ви очаква утре!

by admin
Невероятно слънчево време ще ви очаква утре!

През нощта ще има ясно и почти безветрено време. Утре ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще се формират разпокъсани облаци, които могат да донесат краткотрайни превалявания на някои места. Температурите ще са в нормалните за сезона граници.

В петък вечерта и през нощта очакваме ясно време, без наличие на облаци или вятър. Температурите ще спаднат, особено през нощта, когато можем да очакваме лек мраз.

Събота започва с изгрев слънце и продължава с прекрасно време през целия ден. Облаците ще бъдат разпокъсани и без значителна вероятност за валежи. Топло е за тази епоха от годината, с максимални температури около 15-16 градуса.

В неделя можем да очакваме повече облаци, които обаче не биха предизвикали дъждовни валежи. Времето остава топло, с максимални температури около 14-15 градуса.

През следващата седмица прогнозите показват продължаване на слънчевото време и постепенно повишаване на температурите. Вторник и сряда ще бъдат най-топлите дни, когато можем да очакваме максимални температури около 18-19 градуса.

Така че, ако планирате активности на открито през следващите дни, можете да се насладите на слънцето и приятното време. Носете леки облекла и не забравяйте слънцезащитен крем.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign