Home България Невероятно! Левски разкри новия си треньор – изненадващо име!

Невероятно! Левски разкри новия си треньор – изненадващо име!

by admin
Невероятно! Левски разкри новия си треньор - изненадващо име!

Левски представи новия си треньор Николай Костов на пресконференция, която се проведе днес. Той беше придружен от изпълнителния директор на отбора Даниел Боримиров. В хода на пресконференцията, Костов представи своя екип и изрази надежда, че ще получи подкрепата на феновете, играчите и ръководството.

Треньорът сподели, че е направил покана за работа към Саид Ибраимов, но все още не е получил отговор от него. В случай че Ибраимов приеме предложението, той ще се присъедини към екипа на Левски.

Николай Костов има богат опит в света на футбола. Той е работил като треньор в различни клубове и има успешни постижения зад гърба си. Костов изрази увереността си в способностите на играчите и заяви, че ще направи всичко възможно да постигне успех за Левски.

Изпълнителният директор Даниел Боримиров също изрази своята подкрепа към новия треньор и заяви, че клубът ще му осигури необходимата подкрепа и ресурси за постигане на целите на отбора.

След представянето на треньора, Левски започна подготовката си за предстоящия сезон. Играчите се ангажират да работят усилено и да изпълнят инструкциите на треньорския щаб. Очаква се, че новият треньор ще внесе свежест и нови идеи в отбора.

Феновете на Левски изразиха своята подкрепа към Николай Костов и му пожелаха успех в новата му роля. Те се надяват, че той ще бъде способен да възстанови славата на клуба и да го заведе към нови победи.

В заключение, Левски представи Николай Костов като своя нов треньор. Той получи подкрепата както от ръководството, така и от феновете на отбора. Очаква се той да даде всичко от себе си, за да постигне успех и да върне Левски на върха на българския футбол.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign