Home България Невероятна топлина в четвъртък – до 34 градуса!

Невероятна топлина в четвъртък – до 34 градуса!

by admin
Невероятна топлина в четвъртък - до 34 градуса!

През нощта ще има ясно и почти безветрено време. Утре прогнозата е за главно слънчево време. Около обяд и след него ще се формират разпокъсани облаци, които може да донесат краткотрайни превалявания на дъжд или сняг в отделни райони.

Температурите през нощта ще бъдат доста ниски, особено в планинските райони, където може да се очаква лек мраз. В градовете температурите ще бъдат по-умерени, с минимални стойности около 0°C до 5°C.

През деня топлината ще нарасне и максималните температури ще достигнат от 10°C до 15°C. В планинските райони топлината ще бъде по-слаба, с максимални стойности около 5°C до 10°C.

Вятърът през нощта и ранния часовник на утрото ще бъде слаб до умерен от западен или северозападен посока. През деня вятърът ще продължи да бъде слаб, но може да се усили малко и да духа от север или североизток.

Валежите през утрешния ден ще бъдат минимални и разпокъсани. В отделни райони може да има краткотрайни превалявания на дъжд или сняг, но те няма да бъдат обилни и ще продължат само за кратко време.

През следващите дни времето ще продължи да бъде стабилно и слънчево. Температурите ще запазят подобна тенденция, с леко повишение в края на седмицата. Вятърът ще продължи да бъде слаб до умерен, без значителни промени в посоката му.

Това е прогнозата за времето за следващите дни. Будете информирани и готови за всякакви изменения в метеорологичните условия.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign