Home България Натали разкрива: Слънце ще гори още 4 дни, след което ни очакват гръмотевични бури

Натали разкрива: Слънце ще гори още 4 дни, след което ни очакват гръмотевични бури

by admin
Натали разкрива: Слънце ще гори още 4 дни, след което ни очакват гръмотевични бури

Натали Трифонова, метеоролог в бТВ, предсказва, че слънчевото време в България ще продължи през следващите четири дни, но след това ситуацията ще се промени. Прогнозата за времето показва нарастване на облачността и вероятност за валежи.

Според Трифонова, днес и утре ще имаме слънчево време с няколко облачни просвети. Температурите ще бъдат приятни и достигат до 25 градуса по Целзий. Вятърът ще бъде слаб до умерен от изток.

През следващите два дни очакваме подобна метеорологична картина – слънце и облачни периоди. Температурите остават стабилни и средно високи за тази епоха от годината.

Вторник и сряда обаче носят промени в атмосферните условия. Облачността ще нараства, а вероятността за валежи е значителна. Местами можем да очакваме гръмотевични бури. Температурите ще спаднат и ще се движат около 20 градуса.

Според метеороложката, тази промяна във времето е резултат от преместването на циклон от запад. Той ще донесе влажен и нестабилен въздух, който ще предизвика облачност и валежи.

В четвъртък и петък ситуацията с времето остава нестабилна. Облаците продължават да носят валежи, а температурите остават по-ниски от средното за това време от годината.

Трифонова призовава хората да бъдат внимателни и предпазливи по време на лошите метеорологични условия. Препоръчва също така да следят актуалната информация за промените в прогнозата за времето.

Така че, следващите четири дни можем да се насладим на слънчевото време, но след това трябва да бъдем подготвени за по-неустойчиви атмосферни условия. Нека бъдем внимателни и да се грижим за себе си и околната среда.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign