Home България Намерени са останките на потъналата подводница “Титан”, няма оцелели

Намерени са останките на потъналата подводница “Титан”, няма оцелели

by admin
Намерени са останките на потъналата подводница "Титан", няма оцелели

кадър: Нова тв

Отломките, които бреговата охрана на САЩ намери в Атлантическия океан, са от изчезналата преди дни туристическа подводница. Това потвърдиха властите след подробен анализ на откритите обекти.

Според информацията, получена от представител на бреговата охрана, отломките се намират на дъното на Атлантическия океан и се свързват с изчезналата подводница. В момента екипи за спасяване и разследващи служители работят в района, за да установят причините за инцидента.

Туристическата подводница изчезна безследно преди няколко дни по време на екскурзия. Пристигнали до местоположението й хора забелязали само отломки и необичайно поведение на морските животни. Това ги накарало да сигнализират бреговата охрана.

Спасителните екипи продължават да търсят в района около откритите отломки, като се надяват да открият повече информация за причините за инцидента. В момента не се изключва намесата на други фактори, като например техническа грешка или възможността за атака от страна на морски хищници.

Властите призовават гражданите да бъдат внимателни и да спазват всички предпазни мерки при посещение на морето. Очаква се разследването да продължи и да бъде установена точната причина за изчезването на туристическата подводница.

Това е последното развитие в случая с изчезналата подводница, която предизвика загриженост и тревога сред обществото. Всички очакваме официалните резултати от разследването, които ще дадат яснота относно причините за инцидента и ще помогнат за предотвратяването на подобни случаи в бъдеще.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign