Home България Мъж се появи гол по оживен булевард

Мъж се появи гол по оживен булевард

by admin
Мъж се появи гол по оживен булевард

В столицата се случи необичайно произшествие, когато млад мъж минаваше по булевард “Витоша” напълно гол. Това съобщи вестник Tribune. Никой не е пострадал или бил наранен, но случаят е шокиращ за местните жители.

Според очевидци, мъжът бил на около 20 години и е изглеждал здрав и здравословен. Той не е произнесъл нито една дума и е продължил да минава по булеварда, като не се интересувал от хората около него.

Полицията е била извикана на мястото на инцидента и е успяла да задържи мъжа. Той е бил отведен за преглед в болница, където лекарите са потвърдили, че е в добро здраве. Все още не е ясно какво е предизвикало странното поведение на младия мъж.

Според изданието, този случай е поредният в редицата от необичайни инциденти, които са се случвали в столицата през последните месеци. Някои от тях включват голи хора, които се появяват на публични места, като паркове и площади.

Полицията призовава хората да бъдат внимателни и да докладват за подобни случаи. Все още не е ясно какво ще бъде направено с младия мъж и дали ще бъде обвинен в някакво престъпление. Всички подробности около случая се разследват от компетентните органи.

Source: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign