Home България Мъж се настанява в луксозен хотел за една нощ. Пропуска 2 години без да заплати.

Мъж се настанява в луксозен хотел за една нощ. Пропуска 2 години без да заплати.

by admin
Мъж се настанява в луксозен хотел за една нощ. Пропуска 2 години без да заплати.

Мъжът, който е обвинен в това, че е прекарал почти две години в петзвезден хотел в Индия, без да плати нищо, е бил идентифициран от местните индийски медии. Според информацията, цитирана от Business Insider, гостът с името Анкуш Дута се настанил в Roseate House в Делхи на 30 май 2019 година и резервирал стая за само една нощ.

Въпреки това, той не напуснал хотела след изтичането на резервацията си и продължил да остава там без да плаща за своя престой. Тази необичайна ситуация продължавала цели две години.

Представителите на хотела не успели да забележат дългогодишния гост и да изискат от него заплащане за престоя му. Новината за случая бързо разпространила и предизвикала шок и учудване как такава ситуация може да продължава толкова дълго време.

Не е ясно как точно мъжът успял да избегне плащането на сметката си и да продължи да остава в хотела толкова дълго време. Индийските медии не предоставили подробности относно това.

Предполага се, че Анкуш Дута може да е използвал различни методи и стратегии, за да избегне плащането. Възможно е той да е измамвал персонала на хотела или да е намирал начини да се измъква от заплащането.

Въпреки че случаят все още е под разследване, много хора изразиха своето негодувание и осъждане към поведението на мъжа. Такова безотговорно действие не само причинява финансови загуби на хотелската индустрия, но и дава лош пример за другите гости.

Очаква се правосъдните органи в Индия да предприемат необходимите стъпки и мерки спрямо Анкуш Дута за незаконното му поведение. Случаят ще бъде разследван и ако бъде установено, че мъжът е извършил престъпление, той ще бъде подложен на съответното наказание.

Този необичаен случай вече привлече голям интерес и внимание както от страна на медиите, така и от обществото. Хората с нетърпение очакват да научат повече детайли за случая и как точно мъжът успял да остане в хотела без да плаща толкова дълго време.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign