Home България Младежите желаят заплата над 4000 лева и предпочитат да бъдат инфлуенсъри.

Младежите желаят заплата над 4000 лева и предпочитат да бъдат инфлуенсъри.

by admin
Младежите желаят заплата над 4000 лева и предпочитат да бъдат инфлуенсъри.

Младите българи имат ясни очаквания от своите работодатели и ценят своя труд. Месечната заплата от 1000 лева се смята за твърде ниска, за да започнат работа, докато желаното възнаграждение в следващата година е около 4000 лева (след данъци). Това се разкрива в проучване на JTN за текущите тенденции.

Младежите изразяват предпочитанията си не само по отношение на заплатата, но и кога и как искат да работят. Вместо да преследват стандартния кариерен път, много млади хора предпочитат да бъдат инфлуенсъри или да работят в сфери, които им позволяват гъвкавост и свобода.

Това проучване подчертава значението на атрактивните условия на труд за младите хора. Работодателите трябва да осигурят конкурентни заплати и възможности за развитие, ако желаят да привлекат и задържат талантираните младежи.

Според проучването, младите българи са наясно със своите стойности и ценности и търсят работодатели, които ги споделят. Те ценят работата в екип, възможността за лично и професионално развитие, както и баланса между работа и личен живот.

В заключение, младите хора в България имат ясни очаквания от своите работодатели. Заплатата е само един от факторите, които определят тяхната предпочитана работна среда. Работодателите трябва да се адаптират към тези очаквания и да предложат атрактивни условия на труд, за да привлекат и задържат младите таланти.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign