Home България Меси: На първоначален етап всичко беше прекрасно в ПСЖ, но след това някои хора промениха отношението си към мен.

Меси: На първоначален етап всичко беше прекрасно в ПСЖ, но след това някои хора промениха отношението си към мен.

by admin
Меси: На първоначален етап всичко беше прекрасно в ПСЖ, но след това някои хора промениха отношението си към мен.

…лата си за преминаването си в новия си отбор. Аржентинският футболист бе представен като новото попълнение на Интер Маями, а медийният интерес около него е огромен.

Меси изрази своята радост и вълнение да играе за американския отбор, като посочи, че това е ново предизвикателство в неговата кариера. Той сподели, че е много впечатлен от професионализма и амбициите на Интер Маями и е уверен, че ще им помогне да постигнат големи успехи.

Футболната звезда не пропусна да благодари на Пари Сен Жермен за всичко, което постигна с тях. Той изрази своята благодарност към клуба и феновете му за подкрепата през годините и заяви, че ще запази спомените си от времето си в Париж завинаги.

Меси разкри още, че дебюта с новия си отбор ще бъде след около месец. Той сподели, че в момента се подготвя интензивно и работи усилено, за да бъде в най-добра форма за първия си мач. Футболистът изрази надежда, че ще успее да се адаптира бързо към новата среда и да допринесе за успехите на Интер Маями.

Медийният интерес около Лионел Меси е огромен, а феновете му вече нямат търпение да го видят в действие за новия отбор. Очаква се той да привлече още повече зрители и да донесе голяма популярност на Интер Маями.

След като преминаването на Меси в Интер Маями стана факт, футболната общественост очаква с нетърпение началото на новия сезон и предстоящите мачове на отбора. Всички очаквания са свързани с големите постижения, които Лионел Меси може да донесе на своя нов отбор.

Така завърши интервюто на Лионел Меси след представянето му като новото попълнение на Интер Маями. Всички фенове и медии с нетърпение очакват да видят как ще се развие кариерата на аржентинския футболист в новия му отбор и дали ще продължи да прави футболната общественост горда с неговите постижения.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign