Home България Мария Габриел предупреждава българите да се избягват от региона, където се развиват действията, свързани с Русия.

Мария Габриел предупреждава българите да се избягват от региона, където се развиват действията, свързани с Русия.

by admin
Мария Габриел предупреждава българите да се избягват от региона, където се развиват действията, свързани с Русия.

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел изрази своето мнение относно политическата обстановка в Русия по време на пресконференция, проведена в град Велико Търново. Тя подчерта необходимостта от демократични промени в страната и изрази загрижеността си за правата на гражданите.

Габриел заяви, че Русия се нуждае от реформи, които да осигурят по-голяма свобода и демокрация за своите граждани. Тя подчерта значимостта на зачитането на правата на човека и свободата на словото като основни ценности, които трябва да бъдат защитавани.

Министърът на външните работи изрази загрижеността си за положението с опозиционерите в Русия, които са подложени на преследване и задържания. Тя призова руското правителство да спазва международните стандарти за правата на човека и да осигури справедлив процес за всички задържани.

Габриел също така коментира и външнополитическите отношения на Русия с другите държави. Тя подчерта значимостта на дипломацията и мирното решаване на конфликти, като призова Русия да спазва международните правила и да работи за стабилността в региона.

В заключение, Мария Габриел изрази надежда, че Русия ще направи необходимите промени, които ще доведат до по-добра бъдещето за своите граждани и за международната общност като цяло. Тя подчерта важността на солидарността и сътрудничеството между страните за постигането на устойчив свят.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign