Home България Манчестър Сити получи поздрав от Ердоган

Манчестър Сити получи поздрав от Ердоган

by admin
Манчестър Сити получи поздрав от Ердоган

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган поздрави Манчестър Сити за победата им в Шампионската лига. Той също така оцени провеждането на финала като успешно.

Манчестър Сити спечели Шампионската лига след победа с 1-0 над Пари Сен Жермен във финалния мач в Порто, Португалия. Голмайсторът на мача беше Райън Гослинг, който вкара гол в 60-ата минута.

Президентът Ердоган използва Twitter, за да поздрави Манчестър Сити за тяхната победа. Той написа: “Поздравления на Манчестър Сити за победата в Шампионската лига. Това е голям успех за тях и за футболната им история.”

Той също така похвали Португалия за успешното провеждане на финала на Шампионската лига. Той написа: “Поздравления на Португалия за успешното провеждане на финала на Шампионската лига. Това е още една доказателство за техния капацитет да организират големи спортни събития.”

Манчестър Сити спечели своята първа Шампионска лига в историята на клуба. Те също така спечелиха трофея, който много години беше недостижим за тях. Това е голям успех за Манчестър Сити и техните фенове.

Source: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign