Home България Лупа.бг: Адвокатът изказаните думи, довели до самоубийството на Иво Андреев

Лупа.бг: Адвокатът изказаните думи, довели до самоубийството на Иво Андреев

by admin
Лупа.бг: Адвокатът изказаните думи, довели до самоубийството на Иво Андреев

Бившият военен Константин Дамов, който е бил обвинен за убийството на своя съсед Иво Андреев на “Женския пазар” в София, е извършил самоубийство чрез обесване в своята затворна килия. Трагичният инцидент се разиграва на произволно време през последните дни.

Дамов беше арестуван и поставен под стража след смъртта на Андреев, който беше открит мъртъв с проникващи рани от огнестрелно оръжие. Според разследващите органи, между двамата имало дългогодишна вражда и това можело да бъде мотив за убийството.

След ареста си, Дамов изразява голямо съжаление за случилото се и отрича всяко участие в убийството. Той твърди, че е невинен и че не е имал никаква намерение да причини вреда на Андреев.

Според представителите на затворната система, Дамов беше под постоянен наблюдение и му бяха осигурени всички необходими условия за пребиваването му в затвора. Не се знае как той успял да извърши самоубийството без да бъде забелязан от охраната.

След смъртта на Дамов, разследващите органи ще продължат работата си, за да установят окончателната истина за случилото се. Семейството на Андреев изразява скръбта си и изисква правосъдие да бъде възстановено.

Този трагичен случай отново повдига въпроси за условията в затворите и ефективността на системата за наблюдение. Властите трябва да предприемат необходимите мерки, за да гарантират безопасността на задържаните лица и да предотвратят подобни инциденти в бъдеще.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign