Home България Лудостта на Левски: Кой ще бъде опонентът им в Европа?

Лудостта на Левски: Кой ще бъде опонентът им в Европа?

by admin
Лудостта на Левски: Кой ще бъде опонентът им в Европа?

Левски ще се изправи срещу победителя от мача между Шкупи от Република Северна Македония и Хегелман от Литва във втория кръг на Лигата на конференциите. Това бе определено след жребия, който се проведе в Нион. Мачовете от втория предварителен кръг на турнира ще се играят на 27 юли и 3 август. Засега Левски ще гостува в първата среща.

Този жребий определи следващите противници за Левски в европейските клубни надпревари. След успешното си представяне в първия предварителен кръг, “сините” имат шанс да продължат напред в турнира и да постигнат добри резултати.

Следващият противник на Левски ще бъде един от двата отбора – Шкупи или Хегелман. Двете отбора трябва да изиграят своя мач, за да бъде определен победителят, който ще продължи напред в турнира. Шкупи е от Република Северна Македония, докато Хегелман представлява Литва. И двата отбора са силни и опитни, така че срещата ще бъде интересна и напрегната.

Мачовете от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите са планирани да се проведат на 27 юли и 3 август. Това означава, че “сините” имат достатъчно време да се подготвят за следващият мач и да разработят стратегия за успех.

Първата среща между Левски и неговия противник ще бъде гостуването на “сините”. Това означава, че те трябва да играят извън своя стадион и да покажат своите умения на гостуването. Въпреки трудностите, Левски има опит в международните клубни надпревари и може да се изправи пред предизвикателството.

Феновете на Левски вече очакват с нетърпение следващият мач и се надяват на добър резултат. Те подкрепят отбора си и вярват, че “сините” ще покажат своята класа и ще продължат напред в турнира.

Всички очи сега са насочени към Шкупи и Хегелман, които трябва да изиграят своя мач, за да бъде определен следващият противник на Левски. Времето до следващата среща е ограничено, така че отборът трябва да използва всеки момент за подготовка и тренировки.

Левски има възможността да продължи напред в Лигата на конференциите и да представи България с гордост. Футболните фенове наблюдават развитието на турнира с интерес и надежда за успех на любимият им отбор.

Така че, всички очаквания сега са свързани с предстоящата среща между Шкупи и Хегелман. Само времето ще покаже кой от двата отбора ще се изправи срещу Левски в следващият кръг на турнира. Всички фенове и футболни ентусиасти с нетърпение очакват развитието на събитията и надяват се за успех на българския отбор.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign