Home България Локални превали в очакване в понеделник

Локални превали в очакване в понеделник

by admin
Локални превали в очакване в понеделник

което ще доведе до превалявания в различни региони. През следобедните часове се очаква да има гръмотевични бури и локални пориви на вятъра.

Във вторник времето ще продължи да бъде нестабилно, с променлива облачност и периодични превалявания. В някои райони може да се появят градушки и силни пориви на вятъра. Температурите ще останат по-ниски от средните за тази епоха на годината.

Сряда ще започне с разкъсана облачност, но по време на деня ще се увеличава вероятността за превалявания. В някои райони може да има краткотрайни гръмотевични бури. Топлата атмосферна маса ще доведе до повишение на температурите, които обаче все още ще бъдат под нормалните стойности.

През четвъртък и петък времето ще продължава да бъде неустойчиво, с превалявания и гръмотевични бури в различни части на страната. Температурите ще се задържат на по-ниски нива, като дневните максимуми ще бъдат около 20 градуса.

През уикенда се очаква времето да се успокои и да стане по-стабилно. Облачността ще намалее, а валежите ще бъдат по-разредени. Температурите ще започнат да се повишават и да достигнат до около 25 градуса.

Това е прогнозата за времето за следващата седмица. Всички граждани трябва да бъдат внимателни и предпазливи при неустойчивото време, особено по време на гръмотевични бури.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign