Home България Лионел Меси беше задържан от летищните власти в Китай за половин час

Лионел Меси беше задържан от летищните власти в Китай за половин час

by admin
Лионел Меси беше задържан от летищните власти в Китай за половин час

Лионел Меси, който е известен футболист от Аржентина, се е сблъскъл с проблеми след като пристигна в Пекин, Китай. Той беше част от екипа на националния отбор на Аржентина. Не е ясно какво точно се е случило, но според някои източници той е бил задържан заради проблеми с документите си.

Меси и отборът му трябваше да играят приятелски мачове в Китай, но поради тези затруднения те не успяха да се явят на мача. Това е било голямо разочарование за феновете на футбола в Китай, които са големи почитатели на Лионел Меси.

Независимо от тези затруднения, Меси е един от най-успешните футболисти в света. Той играе за клуба Барселона и има много почитатели по целия свят. Той е известен със своята бързина, умения и голеве.

Меси е роден на 24 юни 1987 година в Росарио, Аржентина. Той започна кариерата си като дете и бързо стана ясно, че има талант за футбол. През 2003 година той премина в Барселона и оттогава е играл за този клуб.

Меси е спечелил много награди и постижения през кариерата си. Той е печелил наградата “Златната топка” няколко пъти и е бил избран за най-добър футболист в света. Той също така е спечелил много титли с Барселона, включително Шампионската лига и испанската Ла Лига.

Въпреки затрудненията в Китай, Меси продължава да бъде един от най-успешните футболисти в света и продължава да има много почитатели. Той е важен член на националния отбор на Аржентина и ще продължи да играе на високо ниво в бъдеще.

Source: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign