Home България Лидия Шулева разкрива шокиращите предизвикателства, които изправят всички министерства пред бюджетния кризис

Лидия Шулева разкрива шокиращите предизвикателства, които изправят всички министерства пред бюджетния кризис

by admin
Лидия Шулева разкрива шокиращите предизвикателства, които изправят всички министерства пред бюджетния кризис

Бившата социална министърка Лидия Шулева изрази своето мнение относно предложеният бюджет от финансовия министър…

В интервюто си за БТВ, Шулева изрази загрижеността си относно предложеният бюджет. Тя посочи, че той не отговаря на нуждите и очакванията на гражданите. Според нея, бюджетът не предоставя достатъчно средства за социалната помощ и подкрепа на най-уязвимите групи в обществото.

Шулева подчерта, че е необходимо да се обърне повече внимание на образованието и здравеопазването. Тя категорично заяви, че тези две области трябва да получат повече финансова подкрепа, за да се осигури качествено образование и достъп до здравни услуги за всички граждани.

Според бившата министърка, предложеният бюджет е недостатъчен за развитие на инфраструктурата и подобряване на условията за живот в селските райони. Тя подчерта, че трябва да се инвестира повече в селското стопанство и развитието на селските общности, за да се осигури устойчиво развитие на страната.

Шулева изрази и своята загриженост относно намалените средства за култура и изкуство. Според нея, тези области играят важна роля за културното развитие на нацията и трябва да получат достатъчно финансиране, за да продължат да функционират и развиват талантите на младите хора.

Бившата министърка призова финансовия министър да преразгледа предложеният бюджет и да направи необходимите корекции, за да отговори на нуждите на гражданите. Тя подчерта, че е необходимо бюджетът да бъде социално ориентиран и да осигурява равни възможности за всички граждани.

В заключение, Лидия Шулева изрази надежда, че предложеният бюджет ще бъде преразгледан и подобрен, за да отговори на нуждите на българското общество. Тя призова за по-голяма финансова подкрепа за социалната помощ, образованието, здравеопазването, селското стопанство и културата, които са от съществено значение за развитието и благоденствието на страната.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign