Home България Костадинов изрази желание да има нови началници в Сметната палата и БНБ

Костадинов изрази желание да има нови началници в Сметната палата и БНБ

by admin
Костадинов изрази желание да има нови началници в Сметната палата и БНБ

Партията “Възраждане” отправи призив към управляващите от ПП-ДБ да подкрепят кандидатите на “Възраждане” за председателски постове в Сметната палата. В изявление, направено днес, партията изрази своята увереност в компетентността и професионализма на своите кандидати и призова управляващите да гласуват в тяхна подкрепа.

Според представител на партията, кандидатите на “Възраждане” разполагат с необходимите знания и опит за успешното изпълнение на задачите в Сметната палата. Те са обучени и подготвени да анализират финансовата дейност на държавни институции и да осигурят прозрачност и отчетност в техния работен процес.

Партията “Възраждане” подчертава значимостта на независимостта и непристрастността на Сметната палата като институция, отговаряща за контрола върху публичния сектор. Те призовават управляващите да подкрепят кандидатите на “Възраждане” и да гарантират, че Сметната палата ще продължи да функционира с висок професионализъм и етичност.

Партията “Възраждане” изразява надежда, че управляващите ще вземат предвид техния призив и ще подкрепят кандидатите на партията за председателски постове в Сметната палата. Това, според тях, ще допринесе за по-доброто функциониране на институцията и за повишаването на доверието в нея от страна на обществеността.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign