Home България Конкурс от ММФ “Арлекин” за журналисти под 29 години

Конкурс от ММФ “Арлекин” за журналисти под 29 години

by admin
Конкурс от ММФ "Арлекин" за журналисти под 29 години

Изображения Фейсбук “Арлекин”

Деца от различни части на Украйна ще пристигнат специално във Варна, за да участват в Международния медиен фестивал “Арлекин”. Това е голямо събитие, което събира младите таланти от цял свят и им предоставя възможността да покажат своите умения и креативност.

Фестивалът ще се проведе на 15-ти и 16-ти юли в град Варна. Децата ще имат възможност да се запознаят и работят заедно с други млади художници от различни страни. Това е отлична възможност за тях да обменят опит и да развият своите умения.

В рамките на фестивала, децата ще имат възможността да участват в различни медийни дейности като рисуване, фотография, видеопродукция и други. Ще бъдат организирани работилници и лекции, които ще помогнат на дечицата да разширят своите познания и да се развият в творческо отношение.

Организаторите на фестивала са поставили за цел да подкрепят и насърчат младите таланти в областта на медийното изкуство. Те вярват, че децата са бъдещето и затова е важно да им предоставим възможността да развият своя талант и креативност.

Международният медиен фестивал “Арлекин” е отлична платформа за децата да покажат своите умения пред широка аудитория. Това е възможност за тях да бъдат забелязани и оценени от професионалисти в областта на медийното изкуство.

Очаква се, че фестивалът ще бъде успешен и ще даде възможност на дечицата да се запознаят с нови хора, да споделят опит и да развият своя потенциал. Всички участници ще получат сертификати за участие, които ще гарантират признание за техния принос и усилия.

Международният медиен фестивал “Арлекин” е събитие, което ще вдъхнови и мотивира децата да продължат да развиват своя талант и да преследват своите мечти в областта на медийното изкуство. Това е важна стъпка към тяхната бъдеща професионална реализация и успех.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign