Home България Код за жълти бурни условия в 10 области

Код за жълти бурни условия в 10 области

by admin
Код за жълти бурни условия в 10 области

снеговалежи. Температурите ще бъдат ниски, особено през нощта, като се очаква да достигнат до -5 градуса по Целзий. Вятърът ще бъде умерен до силен, предимно от североизток.

В планинските райони ще продължи да вали сняг и ще има значителни навявания. Височината на снежния покрив може да достигне до 30 сантиметра. Поради това е препоръчително да се избягват пътуванията в планинските райони и да се спазват всички предупреждения от страна на местните власти.

В градските райони можем да очакваме затруднения в движението поради заледяването на пътищата. Водачите трябва да бъдат особено внимателни и да спазват правилата за безопасност на пътя.

Според метеоролозите, лошото време ще продължи и през следващите дни, като е важно гражданите да бъдат информирани за промените в метеорологичната обстановка и да се приемат необходимите мерки за предпазване на себе си и своите имоти.

Въпреки неблагоприятните условия, е важно да запазим спокойствие и да бъдем готови да се адаптираме към тях. Нека помислим за безопасността на всички и да се подкрепяме в тези трудни времена.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign