Home България Клоп не се интересува да стане селекционер на Германия

Клоп не се интересува да стане селекционер на Германия

by admin
Клоп не се интересува да стане селекционер на Германия

Клоп няма интерес да поеме националния отбор на Германия, според изказването на неговия мениджър Марк Косицке.

След последните слухове и спекулации за възможното поемане на Юрген Клоп като треньор на националния отбор на Германия, мениджърът му Марк Косицке ясно заяви, че това не е в плановете на Клоп. В интервюто си за местна телевизия, Косицке подчерта, че Юрген е напълно фокусиран върху своята работа с клуба и няма желание да променя текущата си професионална обстановка.

“Юрген е изключително ангажиран с работата си в клуба и има пълен фокус върху постигането на успехите с тима. Той не разглежда варианта да поеме ръководството на Германия. Неговата преданост към клубния футбол е безспорна и той желае да продължава да работи в тази област”, заяви Косицке.

Това изявление на мениджъра на Клоп разсейва всички съмнения и очаквания за евентуално завръщане на треньора в родината му. Въпреки че имаше спекулации, че Клоп може да поеме ръководството на Германия след Евро 2020, той ясно постави край на тези слухове.

Юрген Клоп е изключително успешен треньор, който в момента работи с клуба Ливърпул. Под неговото ръководство отборът спечели множество титли и постижения, включително Шампионска лига през 2019 година. Той е известен с иновативния си стил на игра и способността си да мотивира своите играчи.

Въпреки че феновете на германския футбол можеха да се надяват на завръщането на Клоп, той ясно заявява, че неговият фокус остава върху клубния футбол и постигането на успехите с Ливърпул. Това е добра новина за феновете на Ливърпул, които се надяват да продължават да виждат Клоп като своя треньор и в бъдеще.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign