Home България Ирландия предлага до 84 000 евро, за да се преместите на един прекрасен остров

Ирландия предлага до 84 000 евро, за да се преместите на един прекрасен остров

by admin
Ирландия предлага до 84 000 евро, за да се преместите на един прекрасен остров

Ирландия предлага щедри парични помощи за тези, които желаят да се преместят на красивите острови край западното крайбрежие на страната. Сумата, която може да получите, достига до 84 000 евро. За да бъдете одобрени за финансова помощ, трябва да отговаряте на определени критерии.

Един от основните критерии е свързан с възрастта. Желаещите трябва да бъдат между 18 и 40 години. Освен това, трябва да имат стабилни доходи и работно място в Ирландия или партньорска държава от Европейския съюз.

Друг важен фактор е свързан с образованието. Кандидатите трябва да имат завършено висше образование или професионална квалификация, които са приложими за работата на островите. Особено предимство имат хората с опит или умения в области като туризъм, ресторантьорство и земеделие.

Семейният статус също играе роля при одобряването на финансовата помощ. Желаещите трябва да бъдат или самостоятелно заети, или да имат семейство, което е готово да се премести заедно с тях на островите.

За да кандидатствате, трябва да попълните специална апликационна форма и да представите необходимата документация. След като бъдете одобрени, ще получите финансовата помощ в рамките на определен период от време.

Тази инициатива на Ирландия има за цел да привлече хора към отдалечените острови и да подкрепи техния развитие. Очаква се това предложение да привлече интерес от страна на много хора, които желаят нови възможности за живот и работа в красивата природа на островите край западното крайбрежие на Ирландия.

Източник: Business Insider

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign