Home България Инцидент блокира доставката на вода за хиляди жители на Варна

Инцидент блокира доставката на вода за хиляди жители на Варна

by admin
Инцидент блокира доставката на вода за хиляди жители на Варна

Голям район във Варна ще бъде временно прекъснат с водоподаването днес поради авария на главния водопровод, информираха от ВиК-дружеството за Moreto.net. Според представителите на дружеството, аварията е възникнала в резултат на технически проблем и е необходимо да се извършат спешни ремонтни дейности.

Засегнатият район обхваща значителна част от градската зона и ще бъде без доставка на питейна вода през целия ден. Жителите и бизнесите в района са приканени да се подготвят предварително за това временно прекъсване и да си осигурят достатъчно количество вода за нуждите си.

Екипите на ВиК-дружеството работят усилено, за да отстранят аварията и да възстановят нормалното водоподаване в района. Очаква се работата по ремонта да продължи до края на деня.

В случай че жителите имат нужда от допълнителна информация или срещнат проблеми, свързани с водоподаването, те могат да се свържат с оперативния център на ВиК-дружеството. Контактните данни за връзка са на разположение на уебсайта на дружеството.

ВиК-дружеството извинява за причиненото неудобство и приканва гражданите да бъдат търпеливи и разбираещи по време на извънредната ситуация.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign