Home България Изчерпани са самолетните билети от Русия за Турция, според австрийска медия.

Изчерпани са самолетните билети от Русия за Турция, според австрийска медия.

by admin
Изчерпани са самолетните билети от Русия за Турция, според австрийска медия.

…Москва са били прекратени заради непредвидени обстоятелства. Според информацията, предоставена от австрийския източник, причината за това е сериозен проблем с безопасността на летището в Москва.

Според докладите, руските власти са били принудени да затворят летището след като е бил открит подозрителен предмет в района на пасажерските терминали. Полицията и специализирани екипи за обезвреждане на бомби са били изпратени на мястото на инцидента.

Това несъмнено е предизвикало хаос и допълнителни проверки за всички полети от Москва. Всички пътници са били задължени да напуснат летището и да изчакат допълнителни инструкции от авторитетите.

Източникът не разкрива повече подробности за природата на подозрителния предмет или какво точно е предизвикало затварянето на летището. Не е ясно дали сигналът е бил лъжлив или има реална заплаха за безопасността на пътниците.

Според австрийската медия, полетите от Москва са били прекратени за няколко часа, преди да бъдат възобновени след като екипите за обезвреждане на бомби са потвърдили, че няма опасност. Все още не е ясно колко пътници и полети са били засегнати от инцидента.

Това не е първият случай на подобен хаос в руските летища. През последните години се случват все по-чести инциденти, които довеждат до прекратяване на полетите и затруднения за пътниците. Властите трябва да предприемат необходимите мерки, за да гарантират безопасността на летищата и пътниците.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign