Home България Изумителна експлозия в склад за оръжие в Карнобат

Изумителна експлозия в склад за оръжие в Карнобат

by admin
Изумителна експлозия в склад за оръжие в Карнобат

Мощен взрив разтърси оръжеен склад в град Карнобат, притежание на Емилиян Гебрев, според информация от Нова тв и бТВ. Засега няма достъпни данни за пострадали хора или материални щети, но спешните служби са на място и извършват необходимите проверки.

Според свидетели на инцидента, експлозията е била изключително силна и се чула на голямо разстояние. Пламъците от взрива са били видими дори отдалеч.

Още не е ясно каква е причината за взрива и дали има вероятност за повторение на подобен инцидент. Специализирани екипи ще проведат задълбочено разследване, за да установят причините и да предотвратят бъдещи опасности.

Емилиян Гебрев е известен предприемач и собственик на няколко оръжеени складове в страната. Той е изразил загрижеността си по случая и заявил, че ще предостави пълна подкрепа на разследващите органи.

Местните жители са били уведомени за инцидента и се призовава да бъдат внимателни и да спазват указанията на службите за безопасност. Всички, които имат информация относно случая, се молят да я предоставят на компетентните органи.

Очаквайте повече подробности по случая, след като разследването продължи и бъдат получени допълнителни данни.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign