Home България Изненадващи прогнози: Вторникът ще бъде обсипан от неочаквани дъждове!

Изненадващи прогнози: Вторникът ще бъде обсипан от неочаквани дъждове!

by admin
Изненадващи прогнози: Вторникът ще бъде обсипан от неочаквани дъждове!

През нощта над повечето от страната ще бъде предимно ясно. Ще има по-значителни увеличения на облачността над Източна България и високите планински райони. В тези райони може да се очаква и лек преваляване на краткотрайни валежи.

Температурите ще бъдат малко по-ниски от предходните дни, като минималните стойности ще се движат между 10 и 15 градуса. В горещините на деня топлината може да достигне до 30 градуса.

Вятърът ще бъде слаб до умерен, предимно от изток и североизток. Над планинските райони може да се усили до временно силна сила.

През следващите дни прогнозата за времето остава стабилна. Очаква се продължаването на слънчевото време, без значителни изменения в облачността. Температурите ще останат подобни, без големи колебания.

В част от страната може да има локални краткотрайни валежи, но те няма да бъдат обилни и ще са изключение от правилото. В по-голямата част от страната обаче ще продължи сухо време.

За тези, които планират да прекарат свободното си време на морето, морската вода остава прохладна и приятна за къпане. Температурата на Черно море е около 20 градуса.

В горещите дни е препоръчително да се избягва дълготрайното излагане на слънцето и да се спазват необходимите предпазни мерки. Приятно прекарване на лятните дни!

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign