Home България Ивайло Мирчев: Конституционната реформа има за цел да предотврати появата на нов Гешев

Ивайло Мирчев: Конституционната реформа има за цел да предотврати появата на нов Гешев

by admin
Ивайло Мирчев: Конституционната реформа има за цел да предотврати появата на нов Гешев

Главният прокурор Иван Гешев е бил много активен през последните седмици. Това може да доведе до повторение на стария модел. Както знаем, в миналото главният прокурор е бил критикуван заради непрозрачността и липсата на действия по някои важни казуси.

През последните седмици Гешев е започнал редица разследвания и обвинения срещу високопоставени държавни служители. Той е обявил, че ще продължи да работи в тази посока.

Някои критици обаче твърдят, че Гешев може да се върне към стария модел на работа, който не е бил толкова ефективен. Те смятат, че главният прокурор може да използва разследванията за политически цели, вместо да се фокусира върху правосъдието.

Въпреки това, Гешев отрича тези обвинения и заявява, че работи за благото на обществото. Той призовава всички да му дадат време да докаже своята ефективност.

Независимо от това, е ясно, че Гешев трябва да продължи да работи усилено, за да възстанови доверието на обществото в правосъдието. Това е от съществено значение за стабилността на държавата и за защитата на правата на гражданите.

Source: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign