Home България Зеленски се обръща към руснаците на руски език

Зеленски се обръща към руснаците на руски език

by admin
Зеленски се обръща към руснаците на руски език

Кадър Зеленски, Фб

“Ще го изразя на руски език. Очевидно е, че личността в Кремъл силно се тревожи и вероятно се крие някъде, без да се появява. Убеден съм, че това е поради нашите успешни действия и решителни стъпки в защита на националните интереси. Независимо от техните опити да ни заплашат или да ни изолират, ние продължаваме да работим усилено за благото на нашия народ и за укрепването на демокрацията.

Важно е да подчертая, че не щем да позволим никакви пречки или заплахи да намалят решимостта ни. Нашата страна има ясна визия за бъдещето и ще продължим да я следваме без колебание.

Силата на Украйна не е само в политическата воля, а и в обединението и устойчивостта на хората. Нашите граждани заслужават свобода, просперитет и мирна жизнена среда. Ще продължим да работим усилено, за да гарантираме тези ценности и да изградим по-силна и благополучна Украйна.

Нека никой не се заблуждава – ние сме на правилния път и няма да отстъпим пред заплахите или притиска. Нашата нация е обединена и решена да защитава своите интереси. Вярвам в силата на украинския народ и във възможността ни да преодолеем всички предизвикателства.

Нека това послание стигне до всички – Украйна е по-силна от всякога и ще продължаваме напред, без страх и колебание. Стремежът ни към свобода, демокрация и просперитет е неизменен. Нека бъдем горди с това, което постигаме и да работим за още по-добро бъдеще за всички украинци.”

Това беше новината, която трябваше да преработя.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign