Home България Защо се увеличава броят на мигрантите, които влизат в България, според бившия вътрешен министър

Защо се увеличава броят на мигрантите, които влизат в България, според бившия вътрешен министър

by admin
Защо се увеличава броят на мигрантите, които влизат в България, според бившия вътрешен министър

Бившият вътрешен министър Валентин Радев сподели своите коментари относно нарастващия брой мигранти, които проникват през границата на България. Той изрази загрижеността си по този въпрос и подчерта необходимостта от по-ефективни мерки за контрол и предотвратяване на нелегалната имиграция.

Радев подчерта, че ситуацията с мигрантите е сериозна и изисква незабавни действия от страна на правителството. Той призова за засилване на пограничната охрана и полицейските контролни пунктове, както и за укрепване на сътрудничеството с другите европейски държави в борбата с нелегалната имиграция.

Бившият министър подчерта, че проблемът не трябва да бъде игнориран или пренебрегван, тъй като това може да доведе до сериозни последствия за страната. Той призова за по-строг контрол върху границата и разработка на по-ефективни механизми за откриване и задържане на нелегалните мигранти.

В заключение, Валентин Радев подчерта необходимостта от сътрудничество и координация между всички компетентни институции, както и активно участие на гражданите в борбата с нелегалната имиграция. Той призова за обществено осведомяване и повишаване на информираността по този въпрос, за да се постигне по-голяма ефективност в предотвратяването на нелегалната имиграция през границата на България.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign