Home България Защо не всички се скърбят за Стоктън Ръш, който почина на Титан?

Защо не всички се скърбят за Стоктън Ръш, който почина на Титан?

by admin
Защо не всички се скърбят за Стоктън Ръш, който почина на Титан?

Кадър Oceangate

Стоктън Ръш, изпълнителен директор на Oceangate, загина заедно с още четирима души на борда на Титан.

В компанията Ocean Gate издадоха изявление, в което потвърдиха тази трагична новина. Стоктън Ръш беше водещ фигура в света на подводния изследователски туризъм и имаше голям принос за развитието на отрасъла.

Инцидентът се случи по време на експедиция в морските дълбини. Титан е подводен кораб, който се използва за провеждане на подводни проучвания и разглеждане на морските хабитати. Всички пасажери и екипаж бяха опитни професионалисти, които имаха голям опит в работата с подводни апарати.

Причините за инцидента все още не са ясни и ще бъдат обект на разследване от компетентните органи. Оceangate обещават пълна съдействие по време на разследването и надеждността на кораба и оборудването му ще бъде изцяло проверена.

Стоктън Ръш беше изключително уважаван в индустрията и се радваше на голямо признание за своята работа. Той беше познат сред колегите си като човек с безкомпромисен подход към качеството и безопасността на подводните експедиции.

Смъртта му е голяма загуба за Oceangate и целия свят на подводния туризъм. Компанията ще продължи да работи в памет на Стоктън Ръш и ще положи всички усилия, за да запази неговото наследство.

Нашият съболезнователен адрес отива до семействата на всички загинали в този трагичен инцидент. Нека техните души почиват в мир.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign