Home България Затворен е пътят между Карлово и Баня поради триколишна катастрофа

Затворен е пътят между Карлово и Баня поради триколишна катастрофа

by admin
Затворен е пътят между Карлово и Баня поради триколишна катастрофа

е се преобърнала на покрива. Инцидентът е станал около 14:30 часа днес.

Според свидетели, катастрофата е възникнала след като един от автомобилите извършил неправомерно обгонване и се блъснал в другия. Това предизвикало верижна реакция и трети автомобил е ударил задния край на втория. В резултат на силния удар, третият автомобил се преобърнал на покрива.

На мястото на инцидента бързо пристигнаха полицейски служители и спешни помощници. Пострадали няма, но движението по пътя беше спряно за известно време, докато беше почистена пътната настилка и отстранени автомобилите от местопрестъплението.

Причините за инцидента все още се изясняват и полицията започва разследване по случая. Водачите на автомобилите ще бъдат допитани, а видеозаписи от камери за наблюдение в района ще бъдат анализирани, за да се установят точните обстоятелства около катастрофата.

Пътят Карлово – Баня е отново отворен за движение, но се очаква затруднения в района поради голямото количество автомобили, които са били задържани по време на инцидента. Водачите се призовават да проявят търпение и да спазват правилата на пътя, за да предотвратят подобни инциденти.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign