Home България Заглавие за преосмисляне: Захарова: Днес всички сме изкушени. Момчета, запазете силата! Не отстъпвайте!

Заглавие за преосмисляне: Захарова: Днес всички сме изкушени. Момчета, запазете силата! Не отстъпвайте!

by admin
Заглавие за преосмисляне: Захарова: Днес всички сме изкушени. Момчета, запазете силата! Не отстъпвайте!

Кадър Кадър: Youtube/Bits and Bobs

Представителят на Министерството на вътрешните работи на Руската федерация изнесе изявление относно напрежението в Москва. В своята реч той подчерта, че ситуацията е сериозна и изисква спешни мерки за нейното разрешаване.

Според говорителя, причината за напрежението е провокация от страна на някои групи лица, които се опитват да разрушат обществения ред и да предизвикат хаос. Той посочи, че правоприлагащите органи ще предприемат всички необходими действия, за да запазят законността и сигурността на гражданите.

В изказването си, представителят на Министерството на вътрешните работи призова гражданите да запазят спокойствие и да не поддават на провокации. Той подчерта необходимостта от диалог и мирно решаване на конфликтите.

Говорителят заяви също така, че правоприлагащите органи ще извършат задълбочено разследване на случилото се и ще накажат всички отговорни за нарушенията на закона. Той подчерта, че никакви форми на насилие и хулиганство няма да бъдат толерирани.

В заключение, представителят на Министерството на вътрешните работи призова гражданите да сътрудничат с правоприлагащите органи и да допринесат за възстановяването на спокойствието и стабилността в обществото.

Това беше изцяло преработената новина.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign