Home България Жената претърпява ръчна фрактура след катастрофа между две автомобила

Жената претърпява ръчна фрактура след катастрофа между две автомобила

by admin
Жената претърпява ръчна фрактура след катастрофа между две автомобила

Жена се е нараняла със счупена ръка след катастрофа, която е възникнала между два леки автомобила, информира Областната дирекция на МВР-Велико Търново. Според полицията инцидентът е станал в района на град Велико Търново и е бил предизвикан от неправилно преминаване на пътниците през пътното кръстовище.

След полученото съобщение за инцидента, полицейски служители и спешни екипи незабавно пристигнали на мястото на произшествието. Жената била освободена от автомобила и откарана в болница за медицинско обследване и лечение.

Полицията започна разследване по случая, за да установят всички подробности около катастрофата. Водачите на двата автомобила ще бъдат допитани и ще бъде извадена официална протоколна документация.

Това не е първият случай на трафиклен инцидент в района през последните седмици. Властите призовават шофьорите да бъдат внимателни и да спазват правилата на пътя, за да се предотвратят подобни произшествия. Очаква се полицията да предприеме допълнителни мерки за контрол и наблюдение на движението в района, за да се гарантира безопасността на пътниците.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign