Home България Енгибар Енгибаров: Имам задоволство от тегленето на жребия, имам вяра в отбора

Енгибар Енгибаров: Имам задоволство от тегленето на жребия, имам вяра в отбора

by admin
Енгибар Енгибаров: Имам задоволство от тегленето на жребия, имам вяра в отбора

Спортният директор на ФК “Спартак” (Варна) Енгибар Енгибаров изрази своето удовлетворение от жребия за Втора лига и факта, че отборът ще се състезава в нея през следващия сезон.

Енгибаров сподели, че той и целият отбор са много доволни от резултатите, които постигнаха през миналия сезон. Те успяха да завършат на първо място в Третата лига и да се класират за плейофите за Втората лига.

Според директора, жребият е бил благоприятен към тях, като им предоставя възможността да продължат своята успешна серия. Той подчерта, че екипът ще работи усилено през лятото, за да бъде готов за предизвикателствата на новия сезон.

Енгибаров изрази и благодарност към феновете на отбора за подкрепата им през целия път до тук. Той заяви, че те са невероятни и му дават мотивация да продължи да работи усилено за успеха на отбора.

Според спортния директор, ФК “Спартак” (Варна) има ясна визия за бъдещето и цели да се развива още повече. Той обеща, че ще направят всичко възможно, за да представят достойно града и феновете си в следващия сезон на Втората лига.

В заключение, Енгибаров изрази увереността си, че отборът ще постигне добри резултати и ще продължи да радва своите фенове. Той призова всички фенове да останат подкрепящи и вярващи в отбора през следващия сезон.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign