Home България Евгений Пригожин: Прекъсва се нашето придвижване към Москва

Евгений Пригожин: Прекъсва се нашето придвижване към Москва

by admin
Евгений Пригожин: Прекъсва се нашето придвижване към Москва

Снимката, която разпространихме вчера, показва как руските наемници от частна военна компания “Вагнер” се отправят към Москва. Но според последните новини, това движение е било спряно. Шефът на “Вагнер”, Евгений Пригожин, обяви тази информация в Телеграм.

Причината за прекратяването на напредването не е ясна. Възможно е да има промени в плановете или стратегията на “Вагнер”. Нещо повече, не се изключва и възможността за намеса от страна на руското правителство.

“Вагнер” е известна с участието си в конфликти по целия свят, особено в Сирия и Украйна. Компанията предоставя услугите си като наемници и оперира извън официалния руски военен апарат.

Този случай предизвика интерес и спекулации от страна на медиите и обществеността. Нещата може да станат още по-интересни, ако имаме повече информация за причините зад преустановяването на напредването към Москва.

Оставаме в очакване на официално изявление от “Вагнер” или руското правителство, което да ни осведоми за събитията и развитието на ситуацията. Ще продължим да следим внимателно този случай и да предоставяме актуална информация.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign