Home България Дронът извърши нападение върху родния град на сирийския президент

Дронът извърши нападение върху родния град на сирийския президент

by admin
Дронът извърши нападение върху родния град на сирийския президент

Снимката, която виждате, е от архива на Булфото.

Вчера беше извършена атака с безпилотен самолет, която беше насочена към Кардаха – родният град на сирийския президент Башар Асад. Според предварителни данни, в резултат на тази атака има жертви и ранени.

По информация от местните източници, безпилотният самолет е бил засечен над града и след това е извършил нападение. Направените снимки показват разрушения и пожари в района след инцидента.

Органите на реда и спасителните екипи веднага се отправиха към мястото на инцидента, за да оказват помощ на пострадалите и да осигурят безопасността на гражданите. Провежда се разследване за установяване на причините и отговорните за тази атака.

Това не е първият случай на атаки с безпилотни самолети в Сирия. В последните години такива инциденти са станали все по-чести и са причинили сериозни щети както на гражданското население, така и на инфраструктурата в страната.

Международната общност осъжда тези нападения и призовава за спазване на международното право и защита на цивилното население. Очаква се да бъде предприети допълнителни мерки за предотвратяване на подобни инциденти в бъдеще.

Ситуацията в Сирия остава напрегната, а безпилотните самолети продължават да бъдат използвани като оръжие в конфликта. Нужно е намиране на политическо решение, което да доведе до прекратяване на насилието и постигане на мир в региона.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign