Home България Димитров събра още една победа в Куинс – как успя да го постигне?

Димитров събра още една победа в Куинс – как успя да го постигне?

by admin
Димитров събра още една победа в Куинс - как успя да го постигне?

Григор Димитров продължава напред в турнира по тенис на трева в лондонския клуб Куинс. Най-добрият български тенисист се справи лесно срещу Емил Руусувуори с резултат 6-2, 6-4 и се класира за втория кръг.

Хасковлията, който премина през квалификациите, успя да направи два пробива в първия сет и след осмия гейм потвърди своето сериозно превъзходство. Във втората част на мача Димитров продължи да доминира и безпроблемно спечели победата.

Това е още един успех за Григор Димитров в Куинс, като той демонстрира отлична игра и увереност на корта. Той имаше контрол над мача от началото до края и не допусна никакви изненади от страната на опонента си.

Сега Григор Димитров ще продължи участието си в турнира и ще се бори за по-напреднали позиции. Той е настроен максимално сериозно и амбициозно и се надява да продължи да показва своята висока класа и качество на игра.

Турнирът в Куинс е отлична подготовка за Григор Димитров преди Уимбълдън, който е един от най-престижните тенис турнири в света. Той ще използва всяка възможност, за да подобри формата си и да се подготви най-добре за голямото предизвикателство.

Григор Димитров има голяма подкрепа от българските фенове, които му пожелават успех и го подкрепят всяка стъпка по пътя му. Той е символ на българския спорт и пример за младите таланти, които мечтаят да постигнат големи успехи.

С нетърпение очакваме следващия мач на Григор Димитров в Куинс и сме уверени, че той ще продължи да ни радва с качествената си игра и добри резултати. Всички му пожелаваме здраве, късмет и успех в бъдещите сблъсъци.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign