Home България Димитров изненадващо триумфира във втори кръг на Куинс

Димитров изненадващо триумфира във втори кръг на Куинс

by admin
Димитров изненадващо триумфира във втори кръг на Куинс

Григор Димитров успя да премине квалификациите и се класира за основната схема на турнира от серията АТП 500 в лондонския клуб Куинс. Наградният фонд на турнира е впечатляващите 2.19 милиона евро. Хасковлият, който е на 32 години, победи французина Артур Риндеркнех след два сета с резултат 6-3, 7-5 за общо 83 минути игра. Това не е първата победа на българина в този турнир, тъй като през 2014 година той успя да го спечели.

Григор Димитров демонстрира своята висока класа и умения по време на двубоя. Той игра изключително добре и успя да надигра опонента си без особени затруднения. След успешното му представяне в квалификациите, Димитров ще има шанс да продължи напред в основната част на турнира.

Този успех ще му даде допълнителна мотивация и самочувствие за предстоящите му срещи. Григор Димитров е известен със своите впечатляващи постижения в световния тенис и е един от най-успешните български спортисти в тази дисциплина.

Турнирът на трева в Куинс е изключително престижен и привлича най-добрите играчи от цял ​​световен ранглист. Участието на Григор Димитров в основната схема на този турнир е голяма чест за него и за България като цяло.

След като спечели квалификациите, Димитров ще има възможност да се изправи срещу най-добрите играчи в световния тенис. Той ще трябва да покаже всичката си мощ и умения, за да продължи напред в турнира.

Григор Димитров има голям опит и знания в тениса, което го правят сериозен конкурент за всеки от противниците му. Той има стабилна игра и може да контролира мачовете си с лекота.

След като спечели този двубой, Димитров може да се гордее със своята професионална игра и да очаква с нетърпение следващите предизвикателства. Той е настроен да даде всичко от себе си и да покаже най-доброто от своите умения в този турнир.

Григор Димитров е истински герой за България и неговите фенове. Той представя страната ни на международната спортна сцена и винаги прави всички българи горди.

Така че, след като премина успешно квалификациите, Григор Димитров ще продължава да представлява България в основната част на турнира на трева в Куинс. Ние му желаем успех и му пожелаваме да продължава да ни прави горди!

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign