Home Бизнес Деца предлагат коктейли и салати на брега за 800 лева

Деца предлагат коктейли и салати на брега за 800 лева

by admin
Деца предлагат коктейли и салати на брега за 800 лева

Деца сервират коктейли и салати по морето срещу заплата от 800 лева на месец. Всеки следващ година интересът на тийнейджърите към работа се увеличава, според коментарите на председателя на Българската асоциация на заведенията, Ричард Алибегов, предавани от “Телеграф”. Причината за това е, че по този начин те успяват да си почиват и да печелят пари, които да използват за своите нужди.

Младежите имат възможност да работят като сервитьори или сервитьорки в ресторанти и коктейлни барове, които се намират в близост до морето. Тази работа им предоставя възможността да изживеят лятото на плажа и да се радват на слънцето и морската атмосфера.

Според Алибегов, работата не само че им дава финансов приход, но и ги учи ценни умения като комуникация с клиентите, организация на времето и работа в екип. Това са умения, които ще им бъдат полезни в бъдещето им, независимо от това дали ще продължат да работят в сферата на обслужването или не.

Заплатата от 800 лева на месец може да изглежда ниска за някои хора, но за тийнейджърите тя представлява добра възможност да започнат своята професионална кариера и да придобият опит в работата с клиенти и обслужването. Освен това, много от тях получават и бонуси или части от чайовете, които получават от клиентите.

Тийнейджърите се радват на работата си и я приемат като предизвикателство. Те са мотивирани да покажат своята способност да обслужват клиентите по професионален начин и да ги задоволят. Заведенията, които наемат младежите, ценят техния ентусиазъм и готовност да учат нови неща.

В заключение, работата като сервитьор или сервитьорка по време на лятото представлява добра възможност за тийнейджърите да си изкарат джобни пари и да придобият ценни умения. Те могат да се насладят на лятото на плажа, докато работят и се забавляват.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign